top of page

Snaven

Afdeling Snaven (Hagenskov) er vores nyeste afdeling, som huser 2 pladser på små 150 kvm. Dette gør også, at der er god mulighed for fx én til én og specialprojekter m.m., hvor det vurderes at der er brug for noget ekstra, som fx ekstra støtte, guidning el. afskærmning. Derudover huset matriklen også 150 kvm, som er brugt til fælles kontor, lokaler til supervision og personalemøde, samt samværsrum m.m. Dette betyder også i praksis, at Snaven ofte bliver samlingspunktet for vores fælles afdelinger. 

Snaven 14 ligger mellem vores 2 andre opholdssteder, henholdsvis Prinsevej og Sommersgyden (Lejligheden & Udslusningsafdelingen). Dertil ligger Ebberuphallen og Ebberupskolen, små 200-300 meter væk fra matriklen, hvorfor der er gode faciliteter i nærheden, såsom boldbaner, fitness og legeplads m.m. 

På Snaven 14 er der 2 voksne på arbejde hver dag, hvorfor der også her forefindes mange borgerrettede timer, og der er god plads og rum til at øve i små sekvenser, hvor man kan gå til og fra, og derved sikre at man får nogle små successer. På sigt er der også mulighed for, at man kan besøge henholdsvis de andre afdelinger, for derigennem at træne på en større arena, og blive klargjort til ungetilværelsen.

Vi tilstræber os på, at det er den samme faste personalegruppe der kommer i huset, som derpå sikrer en høj grad af struktur og forudsigelighed, og tilbyder børnene nogle faste og kontinuerlige voksne, i en struktureret socialpædagogisk ramme. 

Adresse: Snaven 14, 5631 Ebberup.

Telefon: 60587559.

bottom of page