top of page

Sommersgyden

Afdeling Sommersgyden, tidligere Nordre gl. skole, er en stor og smuk skolebygning, fra 1900 tallet. Med sine 620 kvm og store udendørsarealer, huser denne afdeling også Lejligheden og vores Udslusnings- og botræningsafdeling. På Sommersgyden er der 5 pladser fra 12 - 22år. Fra 1. salen er der havkig udover Aa strand, og på gåben eller cykel, er der små 2 km i rask trav. 

 

På Sommersgyden findes der stor og flot have, med dertilhørende smukke marker i alle retninger, så langt øjet rækker. Der er god plads til at boltre sig og gå nogle gode ture. Én lille km fra Sommersgyden, kan Ebberup Rideklub besøges, og hvis man er villig til at gå lidt længere, er der også Ebberup Skole og Ebberuphallen med dertilhørende faciliter, såsom fitness, boldbaner og multibane m.m. 

 

Sommersgyden må ses som et dynamisk hus, hvor de unge får god plads til at boltre og øve sig i sociale kompetencer, i en socialpædagogisk og struktureret hverdag og ramme. Der er mulighed for at gå til og fra på de forskellige afdelinger og øve i mange forskellige og læringsrige sammenhænge, sammen med de andre afdelinger. 

 

På Sommersgyden findes der derudover gaming og computerrum, samt massagestol og hyggelige fællearealer m.m. Dertil er der også indrettet som et familie lignende opholdssted, hvorfor børnene bliver medbestemmende i dette og bliver hørt på de fysiske rammer.

 

De unge på Sommersgyden er kendetegnende ved, at have brug for og profitere af den høje faglige og professionelle tilgang, blandet med det nære familiære miljø, men hvor der specielt arbejdes på, at gøre de unge endnu mere selvstændige og klar til at kunne klare alle de udfordringer der kommer når de skal kunne stå på egne ben. På ungeafdelingen er der rum og plads til at være ung, samt støtte og hjælp fra empatiske og tydelige voksne, til den adskillelse og identitetsdannelse, som de skal gennemleve årene fremefter og ud i voksenlivet.

​​

Adresse: Sommersgyden 18, 5631 Ebberup.

Telefon: 42376187.

freecompress-DSC_0527.JPG
freecompress-DSC_0534.JPG
bottom of page